1. Invatamant electronic
Se ofera 5 module de e-invatare (jocuri si teste). Se invata despre istoria confectiilor, ce inseamna fibra, sursa si materiile prime pentru fibre, proprietatile si caracteristicile fibrei, sistemul de tip sandwich al imbracamintei functionale.
http://www.texsite.info/ro/invatamant-electronic/


2. Dictionar textil electronic

Texsite.info este un dictionar de definitii textile rezultat pe baza a două proiecte internationale Fashion School I și II. Dictionarul a fost creat prin cooperarea a 24 de parteneri din 16 tări europene între anii 2005-2009. Ambele proiecte au fost finantate prin programul Leonardo da Vinci, cu suport din partea Comisiei Europene. Dictionarul contine 200 de termeni din domeniul textil si cel al confectiilor si sute de imagini reprezentative.
http://ro.texsite.info/Pagina_principală
3. Soft educațional Practica anul II
Modulul contine programe multimedia interactive utilizate la studiul masinilor de tricotat din atelierul scoala de tricotaje.Teste de autoevaluare electronică
Pachetul conține 15 teste de autoevaluare electronică. Testele se bazează pe noțiunile învățate în cadrul stagiului de practică efectuat în atelierul școală de tricotaje.

Notă: După terminarea unui test electronic, pentru a reveni la cuprins, se apasă butonul
Index.